Om Alm Improvement

Det går att förena maximal prestation med mänsklighet

ALM Improvement är ett tjänsteföretag som ägs av Anne-Lee Mellström och som samverkar med olika aktörer beroende på uppdrag. Vi arbetar över hela Sverige men utgår från Stockholm. Vi hjälper företag, organisationer och grupper att skapa lönsamhet och rätt företagskultur genom att forma träningsprogram för att få affärsplanens framgångsfaktorer att hända i vardagen, i projektet, på golvet, i ledningsgruppen eller ute hos kund. Både i individen och i teamet. Detta gör vi genom teamutveckling, coaching och omställning.

ALM Improvements grundläggande syfte

Vår närvaro bidrar till ett mänskligare livs – och arbetsklimat där alla i rätt sammanhang kan få utlopp för sin potential och prestera samt leva fullt ut.

ALM Improvements övergripande mål

Vårt mål med våra affärer är att våra kunder och de människor vi möter skall nå en äkta och varaktig utveckling i linje med sitt syfte/mening, värdegrund med framgångsrika beteenden, strategi och färgstarka målbild.

ALM Improvements värdegrund

  • ÖPPENHET – Föredrar en öppen och aktiv dialog utan dolda agendor
  • DELAKTIGHET – Involverar kunden och leverantören till ett gemensamt samarbete mot målet.
  • UTMANING – Utmanar kunden genom mod och hög empati mot förverkligande

Om Anne-Lee Mellström

Anne-Lee Mellström har 146 landskamper i basket för Sverige. Under många år var hon en utav Sveriges bästa baskettjejer och avslutade sin karriär i landslaget 1997 som två -barnsmamma.

Anne-Lee Malmström” Mina egna erfarenheter med stora framgångar inom idrotten kombinerat med min utbildning och olika möten med människor i mitt nuvarande yrke gör min kompetens unik.

Människans drivkraft, beteende och enorma möjligheter att utvecklas är något som alltid har gjort mig nyfiken. Denna nyfikenhet har också gjort mig nyfiken på mig själv. Efter 18 år som framgångsrik basketspelare på elitnivå, med 146 landskamper kom jag till en punkt i min idrottskarriär, där jag inte längre kunde njuta av min sport. Jag var en stjärna med rätt inställning, ambition, självsäkerhet och en enorm träningsvilja, men jag visste inte vem jag var och varför jag höll på med elitidrott. Höga krav på mig själv och dålig självinsikt gjorde att jag behövde mer harmoni i livet. Jag lärde mig vikten av självkännedom, mening och syfte med det jag gör samt glädje för att kunna prestera fullt ut. Denna kompetens vill jag bidra med till människor, grupper, företag och organisationer. ”

Anne-Lees drivkrafter och styrkor som konsult:
Sensibel – Lyhörd, hög empatisk intelligens samt en förmåga att sätta mig in i andra människors perspektiv.
Kraft – Modig och vågar ställa utmanande frågor. Vill skapa effekt genom att agera mot resultat och mål.

Läs mer  på Linked in om Anne-Lee Mellströms utbildning och bakgrund

Aktiv som ledamot i olika styrelser:

Solna Vikings – Basketföreningen i Solna med 1100 medlemmar samt 60 lag. Två elitlag samt stor ungdomsverksamhet.

Nordiska Psykosyntesförbundet – Ett yrkesförbund som är
öppet för personer som arbetar utifrån psykosyntesens värdegrund och metoder