Kundkommentarer

husmanhagberg

Samarbete och tydliga spelregler i gruppen

” Kontoret var i behov se över gruppens samarbete och gemensamma spelregler. Anne-lee Mellström har både de pedagogiska verktygen, kunskapen samt förhållningssättet att coacha grupper och individer framåt. Med hennes hjälp synliggjordes de beslut som behövde tas, vi löste våra knutar och på det sättet skapades ny energi i gruppen samt hållbara framgångsnycklar för hela företaget.”

 

Ulrica Källhammer
Kontorschef/FranschisetagareHusmanHagberg Luleå/Boden/Gällivare

via_travel

Proffsig och förtroendegivande

”Anne-Lee hjälpte oss att lära känna varandra bättre, ta fram konkreta spelregler samt att öka vår lagkänsla i teamet. Allt för att vi ska kunna samarbeta bättre, öka vår prestation samt känna glädje på jobbet. Hennes förmåga att skapa öppenhet i teamet samt utmana varje individ är både proffsigt och inger förtroende. Tack för effektiv träning!”

Margareta Hedlund
Teamledare Via travel Group & MeetingVia Travel Group

posten

Bra samarbetspartner

Vi har anlitat Anne-Lee Mellström flera gånger i samband med omorganisationer på Posten. De personer som hon har träffat i enskilda samtal har behövt extra stöd i sin nya livssituation.
Anne-Lee har genom sitt professionella och förtroendegivande arbetssätt varit en bra samarbetspartner för oss, och vi kommer med förtroende att vända oss till henne även i framtiden” .

Ulla Wiberg
Posten Futurum Omställning

upplandsbro

Stor nytta i mitt arbete

Ledarskapscoaching mellan träffarna i ett träningsprogram för arbetsgruppen på biblioteket i Upplands-Bro kommun:
”Anne-Lee har genom sitt engagerade och coachande förhållningssätt samt verktyget Humanprofil skapat insikter för mig i mitt ledarskap. Dessa insikter kommer att jag att ha stor nytta av i mitt arbete med att leda människor.”

Kristina Herrlander
Bibliotekschef UpplandsBro Kommun

fabege

Givande träning

Anne-lee var med och startade samt implementerade vår värdegrundsprocess SPEAK – Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet samt Kundnärhet – genom givande träningar med hela vår personal. Hennes kompetenta roll som processledare inspirerade, utmanade och engagerade oss alla.

Klaus Hansen – Vickström,
Affärsutvecklare Fabege

upplandsbro1

Från att veta till att göra

”Arbetsgruppen på Biblioteket i Upplands-Bro/Kungsängen har träffats kontinuerligt under 2011 och 2012. Anne-Lee har genom sitt öppna och förtroendefulla arbetssätt hjälpt oss att utveckla beteendet ”från att veta till att göra”. Detta har gjort oss mer engagerade, kompetenta, öppna och mer fantasifulla i vårt arbete.”

Kristina Herrlander
BibliotekschefUpplandsBro Kommun

logo_dlight

Åtta boxar – humanguidekoncept ett bra verktyg

” Jag har gjort flera personlighetstester genom åren för att få reda på mina drivkrafter och min personlighetstyp. När jag gjorde profilen Åtta boxar ur Humanguidekonceptet med Anne-Lee fick jag äntligen fatt i mina kärnfaktorer och behov samt i vilka sammanhang jag skall använda mig av mina drivkrafter för att växa i min yrkesroll men även som människa.”

Anna Wirfelt
Ägare och VD, D´light

ebab

Härlig stämning och inspiration

”Anne-Lee skapade en härlig stämning, inspiration samt delaktighet hos mig själv och mina medarbetare genom sin interaktiva föreläsning om högpresterande lag & individer. Gruppen gick hem med nya insikter om vad som är viktigt för att skapa vinnande team. Jag kan varmt rekommendera denna föreläsning till andra!”

Katrin Dahlström
AffärschefEbab

sytooxzfqfgn9kkeaovla

TimeOut – Reflektion kring ökad prestation på jobbet

”Vi tog en välbehövlig TimeOut med laget på Husman & Hagberg i Jakobsberg.Vi reflekterade kring våra spelregler och på hur vi kan öka vår prestation på jobbet. Anne-Lee Mellström  höll i taktpinnen och inspirerade med sitt professionella och förtroendegivande bemötande. Ny energi och insikter i vår taktik var påtaglig”

Per Stenmark
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare HusmanHagberg fastighetsförmedling

Citat från utvärdering – TimeOut för kvinnliga förbundskaptener

ALM Improvement har haft förtroendet att hålla i en träningsdag i det personliga ledarskapet i ett nätverk för kvinnliga förbundskaptener. Citat från utvärderingen av dagen
”Att få vara en del i denna häftiga samling kvinnor. Framförallt HELA dagen Time Out!”
”Roligt med ämnet timeout och att det var så interaktivt, bra övningar!”